March 13, 2010

Picnic Time!!!!!!!!!!!!!!

Hai...hurm,ari sabtu pg...plan nk tgk wayang alice in wonderland...tp bile tgk tiket on9, sume dah abis...so cancel...tibe2 t'kuar plan nk g picnic kat ulu kinta...so plan2 jd...kami gerak lps zohor...beli2 brg kat giant tambun dulu...pastu br g umah esyam, sbb dieorg ikut sekali...hurm, nk cite kat giant tambun dulu...hurm, byk giler kami beli, xingat dunia ar...total sume rm7+.++....omg!!!...tp bahagi ngan 7 la...so ringan sikit...yg join g picnic ni ialah, aku, fared, keyna, fiela, nad, pian n syam...enjoy la...tmpt ni btl2 dekat ngan kem p.g.a ulu kinta..tempat tu la aku d'orentasikan, time sem1 dulu...hahahahahaha...memory sgt...so kat sini de b'berape pic, time kami b'picnic kat situ...
*kat giant..byk an brg kami bwk..maklum la, naik moto..so mcm ni la jd nye...



*moto aku plak...hehehehehe...



*dah sampai...ni org2 yg g...



*idea fared...tomyam steamboat...









*hahahahaha....















*tuk pic ni,aku edit 2 kali...n due2 aku suke..so aku letak je due2..hahahahaha...



*time nk balik...(time ni pian dah blk dulu, coz die nk blk kk)...

*sbnrnye byk ag pic2 yg aku nk letak...tp next time la...ni pun dah byk sgt dah ni...hehehehehe...
*ok setakat ni je...daaa.....

5 comments:

eD's photography said...

aku majuk!!..reffi p x ajak pun..hurmmm...syg aku si fared tu pun same..mulut cakap syg!..tapi p mana2 x penah ajak..k fine..

*ni komen sal gambar pulak..hehe..serius cantik...
usperb la reffi..
bangga aku :)

...r.e.f.f.i.... said...

hahahaha...ed ni plan last minit ar...hahahahaha...thanks ed...br nk belajar...ape2 yg lemah tlg la tunjuk kan ye...

chefared17 said...

kehadapan ed syg ku..
aq minta maaf sekiranya aq menyakiti hatimu..aq tidak berniat untuk melupakan mu, tapi apakan daya..mmg aq dah lupa hahaha..next time ler,,,bbq plak..ok x?

suffian.othman said...

wey.. aq terkilan ngn ko sbb x ajak. hahaha..

...r.e.f.f.i.... said...

to pian...seperti yg aku kate kan...ni plan last mint la..next time, klu de mase, kite plan tol2...g ramai2 k...huhuhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails