March 30, 2010

Ipoh Street Photoshoot...(pic siri 2)

hai..hahahaha...td kat kolej, br je nk blk tibe2 ujan ngan lebat nye...so kat lobby tu conform ramai org..so mls nk turun awl sgt..ag pun time tu tgh burn asgmnt vb...sambil2 duk lepak kat ats tu...aku tgk la blk pic2 time ipoh street photoshoot...hehehe...mcm biase la klu dh sampai mood tu..aku edit2 la sikit..walau pun xbape nk cantik,time ni aku byk gune B&W..hehehe...nk cube B&W lak...so far setakat ni xde yg jd lg...xpe,practice make prefect.....hehehe...sape yg duk bace blog ni...blh la tgk pic2 yg br aku edit ni..ala sikit je..










*hahaha..pic yg same, cume warne nye yg b'beza...aku suke due2...so aku letak la due2..hahaha...






*tu je tuk post kali ni...daaa.....

1 comment:

creativeheart said...

timah hidung kembang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails