March 6, 2010

Cuti mid sem dah abis!!!!



haloo2...hurm,dah seminggu berlalu, ni b'makna cuti mid sem dah pun abis...seminggu jugak aku tglkan ipoh n sume keje2 kolej yg b'lambak2 tu...so start dr sekarng, b'mula la musim bz wat keje..hahahaha...projek sane sini...presentation tu xpyh ckp la...ok start cuti ari tu, aku blk kajang ari jummat..sampai dlm ptg mcm tu la..mlm tu terus g celebrate bufday adik ppuan aku yg ke 17....so ats p'mintaan die sendiri, die nk mkn kfc je...
*yg kiri tu adik aku...n kanan tu mak aku....




Sabtu sampai selasa plak, aku tolong mak aku kat psr mlm...mmg pnt giler wei...dah la ari pns...adush...so rabu- jumaat mak aku cuti...rabu tu aku duk rehat kat umah ar...pg khamis, bgn2 je tido aku terus msg mmbr aku, ajak kuar...name nye Nadia Athiera atau aku pgl die adik coz umur die bwh aku...tp die spm same ngan dak2 1990...kire die loncat la ni...org pandai...hahahaha...n kat sini aku de selitkan kan beberape pic...tgk la ye...sori klu xcantik...hehehe....



*ni la nadia athiera a.k.a adik....thanks sbb teman kan aku....






























*kami nk naik bridge klcc tu...tp tiket abis plak...so kami plan nk g esok nye...


Ari jumaat, pg2 lg aku dah bgn tuk siap2 gerak g klcc, dgn harapan nk naik bridge klcc tu...aku bgn kul9(klu time cuti, kul 9pg kire awl la an...)kali ni adik bwk mmbr kolej die...aini name nye...tp pe kan daye, time kiteorg sampai tu, tiket dah abis gak...sedih nye...so dieorg nk g tgk wayang, tp aku kene blk coz de urusan penting an...tp sblm tu, sempat gak tgkp2 gmbr...hahahaha...


*ni la aini...mmbr adik...












*thanks to aini....

*ok la,ni la catatan cuti aku br2 ni...rase dah pjg giler ni...hehehehehe...daaaa...

3 comments:

eD's photography said...

wahhh...bestnye..aku je tersadai kat ipoh.huhuu

...r.e.f.f.i.... said...

la...nape ko xblk???

Ain Shahidin said...

gmbr yg cantekk~
thanks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails