March 28, 2010

Ipoh Street Photoshoot...

hai..post kali ni aku nk cite psl ipoh street photoshoot..event ni b'jln dgn jaye n gembira nye pade 28/3/2010...seronok giler beb..hahahaha...lbh kurang 23 org yg join event ni...best woo...kami kasi gegar satu ipoh....hahahahaha...b'mula dr pesanjung(breakfast) pastu terus ke lokin, dr lokin kami jln2 kat town ipoh...best ar...pastu terus g ktm..seronok la...pendek kate rugi sape xikut...walau pun penat coz pns terik tp b'baloi ar...hurm, d'sebabkan t'lalu byk keje so aku sempat edit sikit je..nnt klu de mase aku edit ag, pastu aku upload kat sini ye..btw, psl hot ballon tu...dh de dah pic br, tu nnt2 la aku post ye....hehehehe..so ni aku serta kan sedikit pic time photoshoot 2..tgk la ye...
*ni la org2 yg...meriah x???pic ni aku ambik dr fb jela...thanks jela(cr mane aku)

*tuk photoshoot kali ni, die la model kami...hahahahaha....









*tibe2 de india dtg nk join sekali...hahahaha..xpe2 1Malaysia...





*pic ni aku suke tgk kat kimie n timah...comel n serasi....hahahaha...(yg senget kepale tu)









*pic ni aku ambik kat fb ed...seronok kan...hahahahaha....

*pic ni pun aku ambik kat ed...hehehehe..thanks ed...

*tu saje tuk post kali ni..daaa.....

3 comments:

eD's photography said...

wah...cantik kot pic2 ko..heehehehe...suke aku...
caya la..
best2..:)

...r.e.f.f.i.... said...

thanks ed...t'haru aku d'puji oleh org t'kenal mcm ko ni...huhuhuhu...

Azkhieme said...

:) pic aku senget kepala tu.. tergelak2 aku tgk.. haahaha... best2 pic..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails