March 8, 2012

"I LIKE UR JEANS!"

Assalamualaikum..

Hai2 semua..Sihat ari ni??InsyaAllah sihat la ye..klu x, xde mse nk bace blog aku kan!!!??

So dh 3 hari rupenye aku berhenti kan..buat mse skrg aku xplan nk cr keje lg..sbb die mcm :

Trauma yang melanda, menikam2 jiwa
Selemah ku lemah
Daku berserah

Ok, enough reffi!! terus terang aku ckp ari selasa tu mmg aku byk termenung..tp ok la, dr malam ke pagi sampai ade tgh2 mlm msg, call..bg smgt..thanks guys..  :) so ari rabu tu aku dh xnk idup dalam kemurungan sampai 10minggu..cukup sehari je..ari rabu tu aku g klang jumpe mmbr aku..aku decide nk g klang naik moto je, kete pun mak aku nk pakai..so naik moto je la..tu je pun yg aku ade..kajang ke klang..bunyi dh dekat dh..tp jauh giler bab..but its ok, slh satu terapi gak tu..baru la MAKAN ANGIN kan!!

* Cuaca agak panas time tu..nasib pakai sweater..klu x, mmg tona xsekate la lengan aku..hahahaha(over!!)

Ok sampai je klang, aku rse mcm nk sujud syukur je..sbb jauh giler..hahahaha..fared(mmbr aku tu), die bwk aku g jusco bukit tinggi, ini adelah kali kedua aku menjejakan kaki kat sne..yeeeeaaaahhhhh...hahahaha.

Aku klu dh ngn fared ni, mmg xhenti2 b'cerita(dh die sudi2 je nk dgr sume cite aku)..sambil borak2 tu, kami jln2 then tanpa aku sedar, aku dh beli.......
tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

http://www.smileycodes.info
**actually aku ade beli buku "manisnya kurma ini" then buku tu hilang..t'cicir kut..dan aku sgt sedih**
*ari ni jgk aku plan nk beli jam, sbb ade jam kat alamanda tu, mmg aku dh aim dh, bile nk beli..dh xde..ok double sedih!!*

Sebelum nak balik tu, kami minum2 petang dulu..dan bende tu sgt sedap ok!!thu ape??nih dia...
**ok cube teka umur fared berapa???....SALAH!!!!kami sebaya la...

Ok dh abis cerite utk hari tu..ni cite ari khamis nye plak..haaa,yg ni mmg xplan..pagi2 tu fb2..then tegur2 mmbr2 aku..rupenye2 ade mmbr aku sorang ni, tgh cuti sem!!!mara baru dpt lagi..OMG!!!ok terus ajak shopping kat pavi..(actually aku mmg dh ade kasut yg aku aim nk beli kat pavi tu..hadiah utk diri sendiri katenye)..hahahaha...dh alang2 tu terus la g ajak die teman, sbb aku yakin die pun nk shopping gak..baru dpt mara la katekan...n finally aku berjaya beli kasut tu..dan aku sangat PUAS!!..

*influence mmbr aku..kasut ni aku tgk kat internet je..then sampai2 terus capai..test2..n beli..*

Time otw balik tu, aku park moto aku kat klcc..so kene la jln kaki dr pavi ke klcc..time tgh2 jln tu..time syok2 borak2..ade tourist ni tibe2 tegur aku..aku igt ade ape la, seluar koto ke..koyak ke..sbb die tunjuk bwh..rupenye2 die nk ckp......

"I LIKE UR JEANS!!"

Aku mule2 tu, cek sume brg2 dlm poket aku..giler, jgn nk syok dulu ok..bile sume dh ade..ok mcm!!hahahaha..bangga kejap kat sne then ckp "Thanks"..sambil melemparkan senyuman flight attendant aku..hahahaha...

Tu je kisah aku utk cube m'cr diri aku semula..aku dh bljr byk bende kat sini..yg baik tu akn aku jage dan tingkatkan..yg xbaik tu still aku jage dan igt..thanks utk sume sokongan..I LOVE U GUYS!!

:)

1 comment:

Cha said...

amboii bro..
nk kasut pedro jer

hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails