February 2, 2011

Super Bike

Mood : chill
Listening : I Can't 2PM

Aku xtahu kenapa, tp aku mcm dh t'ruja dengan beberapa moto bsr...aku mnt dgn body die, kelajuan die,warna, bunyi die yg leh wat aku stim(bkn bunyi yg bising sampai 10km blh dgr tu) n everything psl moto 2...perasaan ni br je...n aku tahu nak bwk moto ni xsama dengan moto biase...tp kan boleh belajar..secara jujur nya aku memag tak tahu sgt psl moto, lg2 bab dlmn die...sama la mcm kete...tp mcm aku ckp td, sume tu boleh bljr kan..setiap kali t'serempak dgn moto jenis ni, dlm hati aki mesti t'detik "Aku akn dpt kan moto ni 1 ari nnt"... YES...InsyaAllah kalau ada rezeki nnt, aku nk moto jenis ni satu...hehehe...tp first beli kete la dulu...


* aku suke body n warne die...

*sama dgn ni...aku suke body n warne die...tp ni bsr sgt...



*shape mcm ni aku nk cr kalau aku nk jd kan moto 
mcm ni sbg tranport aku tuk g keje nnt..simple tp rasa gagah kalau kite bwk...  :)

1 comment:

~pinyunyipa~ said...

ducati la refy..hehehe ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails